※ Joseph Bastianich (1968년생, https://en.wikipedia.org/wiki/Joe_Bastianich , https://joebastianich.com , https://www.instagram.com/jbastianich , https://www.youtube.com/@joebastianich6614 ) ; 미국의 레스토랑 경영인, 와인 제조자, 작가, 방송인(an American restaurateur, winemaker, author, and television personality)이다.
그는 그의 어머니이자 비즈니스 파트너인 Lidia Bastianich( https://cw2588.blogspot.com/2024/02/lidia-bastianich-sayings-quotes-recipes.html )와 함께 로스앤젤레스의 Osteria Mozza를 포함하여 4개국에서 30개의 레스토랑을 공동 소유하고 있다{ He, along with his mother and business partner Lidia Bastianich, co-owns thirty restaurants in four countries, including Osteria Mozza in Los Angeles, which the owners expanded in 2010 }.
◈ Copyright of the original
1. New York is the best food city in the world.
뉴욕은 세계 최고의 음식 도시이다.
2. As a restaurateur, my palate is one of my most important tools.
레스토랑 경영인으로서 미각은 나의 가장 중요한 도구 중 하나이다.
3. Pasta is the one food I can't live without.
It's the food I eat to fuel my running.
나에게 파스타는 필수적이다.
파스타는 달리기에 활력을 불어넣기 위해 내가 먹는 음식이다.
4. Your pantry is your first line of defense against food-borne illness and things like high blood pressure and cholesterol.
식품 저장소는 음식으로 인한 병, 고혈압, 콜레스테롤 같은 질병들에 대한 첫 번째 방어선이다.
5. At home, I make a large batch of tomato sauce and freeze it in meal-size portions in freezer bags.
집에서는 토마토 소스를 대량으로 만들어 냉동백에 담아서 한 끼 분량씩 얼린다.
6. Essentially, wines are fermented grape juice, so I'm trying to make the point that the wine world is about scores and marketing and kind of creating a scarce resource where they don't really exist.
본질적으로 와인은 발효된 포도 주스이다.
그래서 나는 와인의 세계가 점수와 마케팅에 관한 것이며, 실제로는 존재하지 않는 희소한 자원을 창출하는 것이라는 점을 강조하려고 한다.
7. In Italy, food is an expression of love.
It is how you show those around you that you care for them.
Having a love for food means you also have a love for those you are preparing it for and for yourself.
이탈리아에서 음식은 사랑의 표현이다.
주변 사람들에게 당신이 그들을 배려하고 있다는 것을 보여주는 방법이다.
음식에 대한 사랑이 있다는 것은 음식을 준비하는 사람들과 자신에 대한 사랑도 있다는 것을 의미한다.
8. The pressure, the heat, the almost impossibly fast pace at which you need work - this is the reality of working in the culinary industry.
This is what professional chefs do night after night.
압력, 열기, 작업이 필요한 거의 불가능할 정도로 빠른 속도 - 이것이 요리 산업에서 일하는 현실이다.
이것이 바로 전문 셰프들이 밤마다 하는 일이다.
9. Aside from hospitality and delicious food, our [restaurateurs'] job is to entertain people.
Restaurants should make people feel special, excited and fulfilled.
환대와 맛있는 음식 외에도 우리 [레스토랑 경영자]의 임무는 사람들을 즐겁게 해주는 것이다.
레스토랑은 사람들이 특별하고, 신나며, 성취감을 느낄 수 있도록 해주어야 한다.
10. There are certain things that make restaurants work and a certain kind of DNA that people who excel in restaurants need.
But it's a lot like life, in the sense that you get out of it what you put into it.
레스토랑을 운영하는 데에는 특정한 요소가 있고, 레스토랑에서 뛰어난 사람에게 필요한 특정 DNA가 있다.
하지만 자신이 투자한 것을 레스토랑에서 얻는다는 점에서 레스토랑 운영은 인생과 아주 흡사하다.
11. No matter what it is you are cooking, buy the best ingredients you can afford.
I don't care if it's a simple salad or Beef Wellington.
A quality product stands alone and won't need any dressing up.
어떤 요리를 하든, 감당할 수 있는 최고의 재료를 구입하라.
간단한 샐러드든, 비프 웰링턴이든 상관없다.
고품질의 제품은 단독으로 사용해야 하며, 다른 것과 곁들이지 않아도 된다.
12. Take the time to shop for yourself and cook.
All of this is an investment in yourself, and if you're not going to invest time and money in what you put in your body, then what are you going to spend money on?
It's kind of the most important thing.
시간을 내어 직접 쇼핑하고 요리해 보세요.
이 모든 것은 자신에 대한 투자이며, 자신의 몸에 음식을 넣는 것에 시간과 돈을 투자하지 않는다면 무엇에 돈을 쓰겠는가?
이러한 투자는 가장 중요한 것이다.
13. I was brought up to believe I could achieve anything.
My mother instilled in me the belief that there was always something great coming.
For example, even though I'm afraid of flying, I always think the plane can't crash because there are so many better things still to come.
나는 무엇이든 이룰 수 있다고 믿으며 자랐다.
우리 어머니는 나에게 항상 좋은 일이 일어날 것이라는 믿음을 심어주셨다.
예를 들어, 나는 비행기를 타는 것이 두렵지만, 앞으로 더 좋은 일이 정말 많을 것이기 때문에 언제나 내가 타는 비행기는 추락하지 않는다고 생각한다.
14. I think a lot of people overlook the importance of the menu as a marketing tool and a way of communicating to the customer what the ambition of their restaurant is.
Not only the typeface and the design, but what is it printed on?
Is it cheap-looking?
Is it the right kind of paper for that restaurant?
많은 사람들이 마케팅 도구로서 메뉴판의 중요성과 레스토랑의 의욕이 무엇인지 고객에게 전달하는 방법을 간과하고 있다고 생각한다.
메뉴판의 서체와 디자인뿐 아니라 무엇에 인쇄되어 있나요?
메뉴판이 싸구려로 보이지는 않나요?
그 식당의 레벨에 어울리는 종류의 재질이 맞나요?
15. The menu should be part of the entertainment, part of the dining experience.
It's kind of like reading the 'Playbill' when you go to the theater.
It should be an alluring and interactive document.
Does it have burn marks on it from the candle?
If you ever get a greasy menu with food stains on it, it's time to run like hell.
메뉴는 오락의 일부, 식사 경험의 일부여야 한다.
마치 극장에 가서 '플레이빌'을 읽는 것과도 같다.
매력적이고 대화형 문서여야 한다.
메뉴판이 촛불에 탄 자국이 있나요?
음식 얼룩이 묻어 있는 기름진 메뉴판을 받았다면, 지배인이 지옥을 맛볼 시간이다.
☞ Chung Woon-gap profile
https://jc2588.tistory.com/pages/hello
🥘 Joe Bastianich making risotto
https://www.youtube.com/watch?v=qRtHd-p9CK4
🥗 Joe Bastianich's Italian Critique MasterChef Canada MasterChef World
https://www.youtube.com/watch?v=1CnyquKdOsg
※ Quotes & sayings from Chefs(요리사들의 명언)
-. Aaron Sanchez(아론 산체스)
https://cw2588.blogspot.com/2022/10/latinochefaaronsanchezaaronsanchezsayin.html
-. Alvin Leung(앨빈 레응)
https://cw2588.blogspot.com/2024/06/the-demon-chef-alvin-leung-sayings.html
-. Cat Cora(캣 코라)
https://cw2588.blogspot.com/2023/01/cat-cora-sayings-quotes-wikipedia.html
-. Emeril Lagasse(에머릴 라가세)
https://cw2588.blogspot.com/2024/08/celebrity-chef-emeril-lagasse-quotes.html
-. Ferran Adria(페란 아드리아)
https://cw2588.blogspot.com/2023/07/ferran-adria-sayings-quotes-wiki.html
-. Jacques Pepin(자크 페팽)
https://cw2588.blogspot.com/2022/11/jacques-pepinpepin-chef-sayings-quotes.html
-. Jamie Oliver(제이미 올리버)
https://cw2588.blogspot.com/2024/02/jamie-oliver-sayings-quotes-recipes.html
-. Julia Child(줄리아 차일드)
https://cw2588.blogspot.com/2022/11/chef-julia-childs-estate-sayings-quotes.html
-. Lidia Bastianich(리디아 바스티아니치)
https://cw2588.blogspot.com/2024/02/lidia-bastianich-sayings-quotes-recipes.html
-. Nadia G(Nadia Giosia, 나디아 지오시아)
https://cw2588.blogspot.com/2022/10/nadia-gnadia-giosia-sayings-quotes.html
-. Padma Lakshmi(파드마 락슈미)
https://cw2588.blogspot.com/2022/10/topchefpadmalakshmiquotessayingswikiped.html
-. Rachael Ray(레이첼 레이)
https://cw2588.blogspot.com/2022/10/rachael-ray-sayings-quotes-wikipedia.html
-. Samin Nosrat(사민 노스랏)
https://cw2588.blogspot.com/2023/08/samin-nosrat-sayings-quotes-wikipedia.html
-. Ted Allen(테드 앨런)
https://cw2588.blogspot.com/2023/10/tedallensayingsquoteswikipediawikiwebsi.html
-. Yotam Ottolenghi(요탐 오토렝기)
https://cw2588.blogspot.com/2023/04/yotam-ottolenghi-english-famous-quotes.html